Outdoor Living 2017-07-05T08:57:31+00:00

Zonwering > Outdoor Living: Terrasoverkappingen & Pergola’s

De innovatieve BRUSTOR terrasoverkappingen zijn vervaardigd uit hoogwaardige, weerbestendige materialen. De dakconstructies zorgen voor een optimale zoninval, voldoende schaduw of een aangename ventilatie. Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt , ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

zon-a-1

Download Productfiche

Brustor B-150 (XL) Perfecte instapper

De volautomatische kantelbare aluminiumlamellen van de budgetvriendelijke B-150 pergola regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien. Met gesloten lamellen (16 cm) vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit ongemerkt rechtstreeks afvloeien direct in de zijpalen. Met een optioneel verwarmingselement en opbouwscreens houdt u zelfs de eerste koude en wind gemakkelijk buiten. Zo geniet u vanaf de eerste prille lente tot laat in de herfst van het gezonde buitenleven! De B-150 pergola kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld in de lengte gebruikt worden en is beschikbaar in het Brustor wit structuur of antracietgrijs structuur.

zon-a-3

Download Productfiche

Brustor B-200 (XL): Luxueus genieten

De B-200 pergola is het paradepaardje van de Brustor Outdoor Living familie. Met de volautomatisch kantelbare aluminium lamellen (16 cm) doseert u naadloos de zoninval. Vier gekoppelde goten voeren het regenwater discreet af via de zijpalen. De ingebouwde screens met eventueel transparante vensters zorgen voor een heus terrasgevoel terwijl een optioneel verwarmingselement een aangename stralingswarmte verspreidt. Optionele LED verlichting in lamellen of frames maakt het geheel dan weer sfeervol. De pergola kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden en is beschikbaar in standaard wit structuur, anthracietgrijs structuur of optioneel de keuze uit 200 RAL-kleuren. Een optionele regen- of sneeuwsensor bedient de lamellen automatisch. Handig wanneer u even niet thuis bent!

zon-a-5

Download Productfiche

Brustor B-300: Schuifdak onder de sterren

De B-300 pergola is een strakke aluminium buitenleefruimte met een waterdicht PVC vouwdak, dat gedeeltelijk of volledig opengeschoven kan worden voor een optimale lichtinval. Uitgevouwen garandeert het een perfecte zonwering. De vier onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering. Optionele ZIP screens, discreet inbouwbaar in het dakframe, vormen dan weer een windresistente beschutting tegen de zon, wind en regen. Het geheel resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen heerlijk toeven is. Door het volledig openschuivend dak verliest men ook geen zonlicht in de huiskamer. Dankzij een ingenieuze dakconstructie wordt het water zijdelings afgevoerd en kan de B-300 zonder extra helling aan de gevel gemonteerd worden.

zon-a-6

Download Productfiche

Brustor B-400: Topscreen onder het groen

De B-400 pergola creëert een comfortabele buitenruimte waar het vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot laat in het najaar heerlijk vertoeven is. Het TOPscreen dak in waterdicht en zonwerend PVC kan zijdelings gedeeltelijk of volledig geopend worden om optimaal van de zonnestralen te genieten of gefaseerd gesloten om net de gewenste schaduw te krijgen. Beide dakhelften kunnen apart worden bediend waardoor de gewenste schaduw perfect gestuurd kan worden. De B-400 sluit naadloos aan bij elke bouwstijl. Modern of klassiek, deze vrijstaande of aan het terras aangebouwde constructie geeft elke woning een extra dimensie. De vele opties vervolledigen het geheel naar eigen wens.

zon-a-7

Download Productfiche

Brustor B-500: Aanbouwpergola

De B-500 Outdoor Living is een aanbouwpergola met een hellend PVC dak. Het dak in waterdicht en zonwerend PVC kan volledig geopend worden om optimaal van een mindere lichtinval te genieten in de aangrenzende woonkamer of integendeel voldoende schaduw te geven wanneer uitgeschoven. Afwatering gebeurt via een goot vooraan. De B-500 kan volledig met screens afgesloten worden. Optionele LEDverlichting kan ingebouwd worden in de dakprofielen. Net zoals bij de B-300 gaat het dichtgevouwen PVC dak schuil onder een afdekplaat. Het extra sterke witte lichtdichte PVC doek van 850gr bestaat uit 3 lagen en heeft een brandklasse M2. De onderkant van het doek bestaat uit een lichte design structuur. Het dak kan een windsnelheid weerstaan tot 100km/u. De minimale dakhelling van de B-500 is 9° (15cm/m).
Vraag hier uw offerte aan!

Wij staan altijd voor u klaar!

Heeft u vragen in verband met één van onze producten? Zou u graag een prijsofferte krijgen?
Vraag hier uw offerte aan!

Wij zijn actief in uw regio: Antwerpen, Deurne, Borgerhout, Berchem, Hoboken, Wijnegem, Merksem, Ekeren, Brasschaat, Borsbeek, Kapellen, Hoevenen, Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, s’Gravenwezel, Zoersel, Kalmthout, Schilde, Oelegem, Ranst, Broechem, Viersel, Nijlen, Emblem, Lier, Schoten, Brecht, St-Job, Wilrijk, Edegem, Kontich, Hove, Edegem, Mortsel, Aartselaar, Hemiksem, Niel, Wommelgem,…