Automatisatie 2017-08-23T13:40:45+02:00

Automatisatie

Door alledaagse dingen te automatiseren maken we het leven makkelijk. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende domeinen waarin wij gespecialiseerd zijn.

 

 

automatisatie-rolluiken

Download Productfiche

Rolluiken

Door het automatiseren van uw rolluiken kunt u op elk gewenst moment van de dag uw rolluiken neersturen. Hiermee verhogen niet alleen uw veiligheid en dagelijks comfort, u merkt eveneens een aanzienlijke daling van uw energieverbruik. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening van Somfy kunt u vanuit uw zetel één of meerdere rolluiken bedienen.

 

 

automatisatie-zonwering

Download Productfiche

Zonnewering

Met zonwering creëert u niet alleen schaduw op de gewenste plaatsen, maar beschermt u ook uw interieur en verhoogt u uw privacy. Heel wat zonneschermen zijn behoorlijk zwaar om telkens opnieuw handmatig uit te rollen. Somfy biedt u de geautomatiseerde oplossing met aangepaste snelheid en comfort. Bovendien besparen elektrisch bediende of automatisch gestuurde systemen energie en verlengen ze de levensduur van uw zonnescherm. U kunt de Somfy systemen bedienen vanuit een centraal punt door middel van een muurschakelaar of afstandsbediening. De automatische weersgerelateerde functies openen automatisch de zonneschermen bij het opkomen van de zon en sluiten de zonwering als de wind opkomt. Wij bieden zelfs een beschermingsfunctie tegen de regen.

 

 

automatisatie-hek

Download Productfiche

Hekwerken

Met een afstandsbestuurde aandrijving wordt uw inrithek pas echt comfortabel, zoals u het verwacht. Natuurlijk komt niet om het even welke aandrijving in aanmerking voor uw nieuw inrithek of voor de aanpassing van het reeds bestaande draai- of schuifhek. U wenst een kwaliteitsproduct waarop u elke dag kunt vertrouwen.

 

 

automatisatie-garage

Download Productfiche

Garagepoorten

Niemand stapt graag bij weer en wind of midden in de nacht uit de auto, enkel om de garagedeur te openen. Met Hörmann deuraandrijvingen maakt u steeds de weg vrij, want u opent uw inrithek en uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met de handzender, vanuit uw wagen. Hörmann biedt innovatieve aandrijvingstechniek met de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic Akku, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting.

 

 

slagboom

Download Productfiche

Slagbomen

Met een afstandsbestuurde aandrijving wordt uw inrithek pas echt comfortabel, zoals u het verwacht. Natuurlijk komt niet om het even welke aandrijving in aanmerking voor uw nieuw inrithek of voor de aanpassing van het reeds bestaande draai- of schuifhek. U wenst een kwaliteitsproduct waarop u elke dag kunt vertrouwen. Slagbomen van het merk Came werken met een besturingselektronica die de beweging van de boom optimaliseert voor een uiterst snelle open- en sluittijd.

 

 

Vraag hier uw offerte aan!

Wij staan altijd voor u klaar!

Heeft u vragen in verband met één van onze producten? Zou u graag een prijsofferte krijgen?
Vraag hier uw offerte aan!