Horizontale buitenjaloezieën Antwerpen

Contact header

Horizontale buitenjaloezieën installeren in Antwerpen

Zonwering en rolluik op maat
Particulieren en bedrijven
Luxueuze uitvoeringen

WELKOM BIJ ARZO ANTWERPEN!

Met de horizontale buitenjaloezieën van ARZO geeft u uw woning of zaak in Antwerpen een zeer strakke, moderne uitstraling. Met deze jaloezieën houdt u de zon buiten en verduistert u uw ruimte gemakkelijk. Tegelijkertijd wordt uw gevel niet gebroken door logge, witte rolluiken. De horizontale buitenjaloezieën zijn gemaakt van weerbestendige aluminium lamellen. U kiest zelf welke kleur de kasten en geleiders worden.

Brustor

Horizontale buitenjaloezieën als functionele eyecatcher

Door jaloezieën te installeren langs buiten verliest u geen ruimte in uw woning zelf. Het is een designelement dat ook functioneel is doordat het de warmte en het licht naar uw eigen keuze buitenhoudt of binnenlaat. In vergelijking met de traditionele rolluiken zorgen de horizontale buitenjaloezieën voor een origineler design van uw woning. De horizontale buitenjaloezieën kunnen geïnstalleerd worden als voorzetrolluik waardoor ze ook efficiënt worden ingezet bij een renovatieproject. Werk uw ramen vervolgens volledig naar eigen smaak af met bijpassende gordijnen. Op die manier verkrijgt u zowel binnen als buiten de perfecte uitstraling! Wij monteren de horizontale buitenjaloezieën op maat in woningen en bedrijven. Hoe groot of klein de ramen ook zijn, wij vinden de ideale oplossing.

Vraag een factuur aan

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die bestaan voor uw woning of bedrijf? Contacteer ARZO vandaag nog via ons contactformulier om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak bespreken we alle mogelijkheden, opties en voordelen. U contacteert ons ook gemakkelijk door te bellen naar +32 (0)3 326 99 80. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die volledig aan uw wensen voldoet!

Autolei 344, 2160 Wommelgem
Fax: 03 326 99 81
Email: info@arzo.be
BTW: BE 0880.468.703