Lamellen met sneeuwsensor

Contact header

Lamellen met sneeuwsensor

Zonwering en rolluik op maat
Particulieren en bedrijven
Luxueuze uitvoeringen

WELKOM BIJ ARZO ANTWERPEN!

Weet u wat de voordelen zijn van lamellen met een sneeuwsensor? Door de sensor sluiten de lamellen automatisch wanneer het begint te regenen. Op die manier wordt uw tuinmeubilair beschermd tegen de weersomstandigheden, ook wanneer u niet thuis bent om de lamellen zelf te sluiten. ARZO uit Antwerpen installeert deze lamellen, en nog veel meer, in uw zonwering!

Brustor

Houd het droog dankzij lamellen met sneeuwsensor

Onze zonneluifels kunnen volledig aangepast worden naar uw wensen. Naast kleur en materiaal zijn er ook verschillende extra opties. Een van die opties is het installeren van lamellen met een regen- of sneeuwsensor. Daarnaast kan u ook kiezen voor een zonwering met ingebouwde verlichting. Het zijn de perfecte toevoegingen aan een pergola met zonwering. Uw terras wordt zo de perfecte plaats om lange avonden door te brengen. Ook op het terras van uw brasserie of restaurant is het een ideale toevoeging. Uw klanten zitten altijd gezellig en droog. Ons installatiebedrijf zorgt voor een oplossing op maat van uw probleem.

Blijf veilig en droog

Bent u geïnteresseerd in een terrasoverkapping met lamellen met sneeuwsensor? Contacteer ons dan via ons contactformulier voor een vrijblijvende offerte. U contacteert ons ook gemakkelijk via +32 (0)3 326 99 80. Wij beantwoorden graag al uw vragen en bespreken alle mogelijkheden voor uw terras.

Autolei 344, 2160 Wommelgem
Fax: 03 326 99 81
Email: info@arzo.be
BTW: BE 0880.468.703