Pergola zonwering Antwerpen

Contact header

Pergola met zonwering in Antwerpen

Zonwering en rolluik op maat
Particulieren en bedrijven
Luxueuze uitvoeringen

WELKOM BIJ ARZO ANTWERPEN!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een pergola met zonwering installeert aan uw woning of zaak in Antwerpen? Of wilt u uw bestaande pergola uitrusten met een zonwering? Dan is ARZO uit Antwerpen uw ideale partner! Dankzij ons uitgebreide assortiment en verschillende opties kan u een pergola samenstellen die volledig aan uw noden voor een zonwering voldoet.

Brustor

Installeer een pergola als zonwering in uw tuin of terras

De zonneluifels die wij installeren zijn van de allerhoogste kwaliteit en kunnen perfect ingezet worden op het terras van uw restaurant of café. Maar ook in uw tuin misstaat een pergola zeker niet als zonwering. U kan kiezen om verschillende extra opties te laten installeren, zoals ingebouwde verlichting. Met een pergola bent u beschermd tegen de zon maar kan u nog wel genieten van een frisse zomerbries. Dankzij lamellen met sneeuwsensor bent u zelfs beschermd tegen de regen of sneeuw. Of kiest u toch liever voor een meer afgesloten veranda waarin u volledig afgeschermd zit van de weersomstandigheden?

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd om een pergola te laten installeren als zonwering? Contacteer ons dan via ons contactformulier om een offerte aan te vragen. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op +32 (0)3 326 99 80 en we bespreken alle details. Met ons als partner bent u zeker van een installatie die volledig in orde is!

Autolei 344, 2160 Wommelgem
Fax: 03 326 99 81
Email: info@arzo.be
BTW: BE 0880.468.703