Promoties

Promoties
Acties en promoties

Geniet van kortingen

Regelmatig krijgen we promoties bij onze leveranciers. ARZO neemt deze integraal mee naar de klanten. Zo kan u als klant mee genieten van de promoties die bij onze leveranciers lopen, gekoppeld aan de uitstekende service van ARZO.

Connexoon io twv €169 cadeau bij aanschaf van twee of meer zonweringen of rolluiken met Somfy io motoren

Van 15 april tot en met 1 juni ontvangt iedere klant bij aanschaf van twee of meer zonweringen of rolluiken met Somfy io motoren een Connexoon io gratis. Met de Somfy Connexoon io wordt de smartphone van uw klant de ideale afstandsbediening voor zijn zonwering, rolluiken, garagedeur en verlichting. Met de Connexoon io kunnen deze producten via een app, waar ook ter wereld, worden bediend. Laat uw klant het gemak van de Connexoon io ontdekken!

Hoe werkt deze actie voor u?

Om de gratis Connexoon io voor uw klant te ontvangen moet u een factuur uploaden via somfy.be/promo-pro. Op deze factuur moeten ten minste 2 stuks io motoren, de gratis Connexoon io en de volledige adresgegevens van uw klant staan vermeld. De factuur moet gedateerd zijn binnen de actieperiode. Wij sturen u de Connexoon io gratis toe, die u bij de klant kunt installeren. Er wordt slechts 1 Connexoon io per consument verstrekt. Alle digitale materialen voor deze campagne vindt u op Somfypro.be.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.