Terrasoverkapping

BRUSTOR1
Outdoor Living
Leef buiten en geniet van de natuur

Terrasoverkappingen & Pergola’s

Genieten van het mooie weer? Dankzij Brustor kan dit in perfecte omstandigheden. Met onze innovatieve pergola’s of terrasoverkappingen creëert u een buitenruimte waar het op elk moment van de dag heerlijk vertoeven is. Gesloten lamellen voor een dutje in de schaduw, half-gesloten tijdens de lunch of open om te genieten van de avondzon. De ultieme buitenervaring!  Met de Outdoor Living opties geeft u uw pergola bovendien nog extra cachet. Of wat dacht u van geïntegreerde screens, ledverlichting of terrasverwarming?

De innovatieve BRUSTOR terrasoverkappingen zijn vervaardigd uit hoogwaardige, weerbestendige materialen. De dakconstructies zorgen voor een optimale zoninval, voldoende schaduw of een aangename ventilatie. Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt , ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Brustor B-128 Minimalisme troef!

De B128 pergola is een minimalistische, aluminium terrasoverkapping met een zon- en waterwerend doek dat werkt op basis van de ZIP-screentechnologie. Door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders behoudt het doek een strak oppervlak en is het sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten. Het egale oppervlak en de minimale hellingsgraad van 15cm/m doet elke regendruppel snel afglijden naar de geïntegreerde afwatering via de steunpalen.

In gesloten toestand beschikt u over een lichte, maar robuuste regen- en zonwering. Met opgerold doek verdwijnt deze lichte overkapping zo goed als onzichtbaar in het decor van uw terras. De B128 biedt eveneens heel wat mogelijkheden voor ledverlichting.

Brustor B-150 (XL) Perfecte instapper

De volautomatische kantelbare aluminiumlamellen van de budgetvriendelijke B-150 pergola regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien. Met gesloten lamellen (16 cm) vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit ongemerkt rechtstreeks afvloeien direct in de zijpalen. Met een optioneel verwarmingselement en opbouwscreens houdt u zelfs de eerste koude en wind gemakkelijk buiten. Zo geniet u vanaf de eerste prille lente tot laat in de herfst van het gezonde buitenleven! De B-150 pergola kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld in de lengte gebruikt worden en is beschikbaar in het Brustor wit structuur of antracietgrijs structuur.

Brustor B-200 (XL): Luxueus genieten

De B-200 pergola is het paradepaardje van de Brustor Outdoor Living familie. Met de volautomatisch kantelbare aluminium lamellen (16 cm) doseert u naadloos de zoninval. Vier gekoppelde goten voeren het regenwater discreet af via de zijpalen. De ingebouwde screens met eventueel transparante vensters zorgen voor een heus terrasgevoel terwijl een optioneel verwarmingselement een aangename stralingswarmte verspreidt. Optionele LED verlichting in lamellen of frames maakt het geheel dan weer sfeervol. De pergola kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden en is beschikbaar in standaard wit structuur, anthracietgrijs structuur of optioneel de keuze uit 200 RAL-kleuren. Een optionele regen- of sneeuwsensor bedient de lamellen automatisch. Handig wanneer u even niet thuis bent!

Brustor B-300: Schuifdak onder de sterren

De B-300 pergola is een strakke aluminium buitenleefruimte met een waterdicht PVC vouwdak, dat gedeeltelijk of volledig opengeschoven kan worden voor een optimale lichtinval. Uitgevouwen garandeert het een perfecte zonwering. De vier onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering. Optionele ZIP screens, discreet inbouwbaar in het dakframe, vormen dan weer een windresistente beschutting tegen de zon, wind en regen. Het geheel resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen heerlijk toeven is. Door het volledig openschuivend dak verliest men ook geen zonlicht in de huiskamer. Dankzij een ingenieuze dakconstructie wordt het water zijdelings afgevoerd en kan de B-300 zonder extra helling aan de gevel gemonteerd worden.

Brustor B-600: Profiteer van een maximale lichtinval in de woning

De B600 Outdoor Living is de innovatieve verderzetting van de bewezen techniek van de B200 familie. Zijn elegante, S-vormige lamellen kunt u niet alleen roteren, maar ook openschuiven tot elke gewenste positie. Helemaal open rest nog slechts 13% van het dakoppervlak. Ideaal voor een optimale lichtinval in het tussenseizoen.

De sfeerverlichtingsopties van de B600 creëren een trendy mood op het golvende lamellendak, terwijl de ledspots op de L- zijde voor meer direct, neerwaarts licht zorgen.

Voor grotere oppervlaktes kunt u verschillende modules van de B600 aaneenschakelen. Weinig zon, veel zon of integendeel een kleine regenbui ... De B600 past zich aan als een echte cabrio!

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.