Veiligheidsrolluiken

Contact header

Veiligheidsrolluiken

Zonwering en rolluik op maat
Particulieren en bedrijven
Luxueuze uitvoeringen

WELKOM BIJ ARZO ANTWERPEN!

Door de veiligheidsrolluiken van ARZO in Antwerpen te installeren aan uw woning, laat u met een gerust hart uw huis of zaak achter. Dankzij de extra beveiligingen wordt het nagenoeg onmogelijk voor inbrekers om uw pand binnen te geraken! Ontdek snel hoe wij u van dienst kunnen zijn om uw huis verder te beveiligen.

Brustor

Geef inbrekers geen kans dankzij onze veiligheidsrolluiken!

Veiligheidsrolluiken worden extra verstevigd en krijgen een vergrendelingsfunctie die ervoor zorgt dat het pantser in de gesloten positie blijft. U kan ook opteren voor een ruitbreuksensor die ervoor zorgt dat de veiligheidsrolluiken sluiten wanneer de ruiten trillen, bijvoorbeeld wanneer iemand erop zou slaan. Hierdoor zijn de veiligheidsrolluiken van ons installatiebedrijf ideaal om te installeren aan uw bedrijf of zaak. U kan namelijk zonder zorgen de deur achter u toetrekken na een lange werkdag. Maar ook aan uw woning zijn ze een groot pluspunt! Wanneer u op reis gaat of gewoon overdag naar uw werk bent, beschermen de rolluiken uw bezittingen. Bij ARZO kan u kiezen voor traditionele rolluiken of een strakkere uitstraling. Ook voorzetrolluiken op maat kunnen extra beveiligd worden.

Wees altijd gerust

Wij bij ARZO doen er alles aan om uw huis zo veilig mogelijk te maken met onze veiligheidsrolluiken. Hiervoor gaan we geen uitdaging uit de weg, ook speciale constructies of uitvoeringen zijn geen enkel probleem. Contacteer ons via ons contactformulier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Autolei 344, 2160 Wommelgem
Fax: 03 326 99 81
Email: info@arzo.be
BTW: BE 0880.468.703