Veranda zonwering Antwerpen

Contact header

Veranda met zonwering in Antwerpen

Zonwering en rolluik op maat
Particulieren en bedrijven
Luxueuze uitvoeringen

WELKOM BIJ ARZO ANTWERPEN!

Heeft u een veranda waar u zonwering op wil laten installeren in Antwerpen? Contacteer dan ARZO uit Antwerpen voor een vlotte en uitgebreide dienstverlening. U kiest uit verschillende soorten zonwering om van uw veranda of serre een schaduwrijke plaats te maken. Op die manier houdt u het felle zonlicht en de warmte gemakkelijk buiten.

Brustor

Vergroot uw woonoppervlakte met een veranda met zonwering

Met een zonwering maakt u het hele jaar door gebruik van uw veranda, ook tijdens de warmste uren op de warmste dagen. U creëert gemakkelijk een extra plek vol schaduw waar u van het goede weer geniet zonder last te krijgen van de hitte. Dankzij onze zonneluifels zit u comfortabel in de schaduw met zicht op uw tuin. Ook de planten en groenten in uw serre genieten van de schaduw van onze windbestendige zonneluifels! De zonwering kan worden aangepast aan de grootte van uw veranda om meer schaduw te creëren. Ook op een pergola installeren wij met gemak een robuuste zonwering!

Vraag een offerte aan

Bent u overtuigd van het nut van een zonwering op uw veranda of serre? Contacteer ons dan via ons contactformulier om alle details te bespreken! U kan daar ook een vrijblijvende offerte aanvragen om een idee te krijgen van de totaalprijs van een installatie. Ook wanneer u geen veranda heeft kunnen wij u verder helpen. Neem in dat geval een kijkje naar onze zonwering met volant en andere zonweringen!

Autolei 344, 2160 Wommelgem
Fax: 03 326 99 81
Email: info@arzo.be
BTW: BE 0880.468.703