Zonneluifels windbestendig

Contact header
Zonneluifels die ook windbestendig zijn
Zonwering en rolluik op maat
Particulieren en bedrijven
Luxueuze uitvoeringen

WELKOM BIJ ARZO ANTWERPEN!

De zonneluifels van ARZO uit Antwerpen zijn perfect windbestendig en robuust genoeg om verschillende weersomstandigheden aan te kunnen. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. Daarom zijn wij de perfecte partner voor al uw zonweringen!

Brustor

Zonneluifels: beschermd tegen de zon en windbestendig

Wanneer wij zonneluifels installeren, zijn deze altijd windbestendig. Sommige zonneschermen kunnen zelfs tot zes Beaufort weerstaan! Dat is wel handig omdat u dan niet bij de minste windstoten uw zonwering moet intrekken. Ook onze zonwering met volant is windbestendig. Wij werken met kwaliteitsvolle producten zodat u als klant zich geen zorgen hoeft te maken en gewoon kan genieten van uw terras. Ook onze parasols zijn stevig genoeg om windstoten te overleven. Wilt u toch een zonneluifel die windbestendig is en u beschermt tegen verschillende weersomstandigheden? Dan kan u ook opteren voor lamellen met sneeuwsensor.

Geniet zorgeloos

Wij staan klaar om uw terras te voorzien van zonneluifels die perfect bij uw smaak passen en windbestendig zijn. U kiest zelf het model en de kleur. Via ons contactformulier vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. We bespreken samen alle details en installeren de zonwering zo snel mogelijk zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw terras!

Autolei 344, 2160 Wommelgem
Fax: 03 326 99 81
Email: info@arzo.be
BTW: BE 0880.468.703