Zonwering met knikarm Antwerpen

Contact header

Zonwering met knikarm in Antwerpen

Zonwering en rolluik op maat
Particulieren en bedrijven
Luxueuze uitvoeringen

WELKOM BIJ ARZO ANTWERPEN!

Dankzij een zonwering met knikarm van ARZO uit Antwerpen geniet u optimaal van uw tuin of terras. Ze zijn ook ideaal als overkapping voor het terras van uw zaak! Zo kunnen uw klanten genieten van een gezellig terrasje zonder te verbranden. Wij bespreken graag alle mogelijkheden voor uw terras!

Brustor

Stevige zonwering met knikarm

Wanneer u op zoek bent naar een zonnescherm dat uw familie of uw klanten beschermt tijdens de hete uren van de dag, is een zonwering met knikarm de ideale oplossing. Dankzij de knikarmen heeft uw scherm extra steun zonder dat er poten onder moeten komen te staan. Het is ook een plaatsbesparende manier van zonnebescherming omdat het volledig in zijn cassette kan worden geklikt. U kan ook opteren voor een zonwering met verwarming om gezellige avonden te verlengen. Wij installeren enkel de meest hoogwaardige producten volledig naar uw smaak. U kiest zelf het model en de kleur.

Geniet efficiënt

Een zonwering met knikarm is ideaal voor verschillende scenario’s: van tuin tot restaurantterras. We bespreken samen alle mogelijkheden. Contacteer ons via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte. Zit u nog met een vraag? Bel ons dan op +32 (0)3 326 99 80 voor een snel en duidelijk antwoord.

Autolei 344, 2160 Wommelgem
Fax: 03 326 99 81
Email: info@arzo.be
BTW: BE 0880.468.703