Zonwering met verlichting

Contact header
Zonwering met verlichting
Zonwering en rolluik op maat
Particulieren en bedrijven
Luxueuze uitvoeringen

WELKOM BIJ ARZO ANTWERPEN!

Bent u op zoek naar een zonwering met verlichting om optimaal te genieten van gezellige avonden in de tuin? Dan is ARZO uit Antwerpen uw ideale partner! Wij plaatsen een zonwering volledig op maat van uw wensen en noden. Op die manier zorgen wij ervoor dat u urenlang kan genieten van uw tuin.

Brustor

Geniet van de buitenlucht dankzij een zonwering met verlichting

In een zonwering met knikarmen kan optioneel ledverlichting geïnstalleerd worden. Met die verlichting blijft u comfortabel buiten zitten op late zomeravonden. De zonwering met of zonder verlichting die u bij ARZO koopt, kan gepersonaliseerd worden naar uw smaak. U kan uit verschillende kleuren kiezen en beslissen welke uitval u wenst. Met een zonneluifel haalt u echt alles uit uw terras. Zo kan u ook verwarming laten inbouwen op uw zonwering met verlichting om ook op de koelere avonden in alle luxe en comfort buiten te zitten.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een zonwering met verlichting? Bekijk dan zeker ons aanbod aan zonweringen en terrasoverkappingen. U vraagt gemakkelijk een offerte aan via ons contactformulier of contacteer ons telefonisch via +32 (0)3 326 99 80 om alles te bespreken. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Autolei 344, 2160 Wommelgem
Fax: 03 326 99 81
Email: info@arzo.be
BTW: BE 0880.468.703