Zonwering met verwarming

Contact header
Zonwering met verwarming
Zonwering en rolluik op maat
Particulieren en bedrijven
Luxueuze uitvoeringen

WELKOM BIJ ARZO ANTWERPEN!

Een zonwering met verwarming is de ideale oplossing om ook tijdens de koelere avonden gezellig buiten te kunnen zitten. Het is perfect voor restaurants en cafés maar ook thuis is het een perfecte toevoeging aan de zonwering. Kortom, een zonwering met verwarming brengt voor iedereen heel wat voordelen met zich mee. ARZO uit Antwerpen staat klaar om dit potentieel waar te maken!

Brustor

Gezellig genieten dankzij een zonwering met verwarming

Een zonwering is de ideale manier om alles uit uw terras of balkon te halen. Onze zonneluifels zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en kunnen aangepast worden aan uw smaak. U kiest zelf het model en, waar mogelijk, de kleur. Dankzij onze professionele installatie en de kwaliteit van onze producten bent u een lang genot gegarandeerd van uw zonwering met verwarming. In de zonwering kan u vaak ook opteren om ledverlichting te laten installeren zodat u ook in de avonduren gezellig buiten kan zitten.

Ontdek de mogelijkheden

Wij bespreken graag samen met u alle mogelijkheden voor uw terrasoverkapping. Een zonwering met verwarming kan los geïnstalleerd worden. Kiest u toch liever voor een meer permanente aanbouw aan uw woning, zoals een veranda met zonwering? Dat kan ook! Contacteer ons via ons contactformulier of bel naar +32 (0)3 326 99 80 om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Autolei 344, 2160 Wommelgem
Fax: 03 326 99 81
Email: info@arzo.be
BTW: BE 0880.468.703