Zonwering met volant

Contact header
Zonwering met volant
Zonwering en rolluik op maat
Particulieren en bedrijven
Luxueuze uitvoeringen

WELKOM BIJ ARZO ANTWERPEN!

Een zonwering met volant is de ideale oplossing wanneer u zo veel mogelijk schaduw wenst op uw terras. De oprolbare volant zorgt voor extra bescherming tegen laagstaande zon alsook meer privacy. Het is de ideale zonwering voor uw terras of balkon wanneer u zonder zorgen wil genieten van de buitenlucht. ARZO uit Antwerpen staat paraat om dit te bezorgen en monteren.

Brustor

Meer privacy dankzij een zonwering met volant

Wanneer u de verschillende zonneluifels die wij aanbieden, vergelijkt vooraleer u een aankoop plaatst, komt u al snel tot de conclusie dat er een grote variatie is. Kiest u voor een klassiek model met knikarmen of toch liever een oprolbaar model met motor? Gaat u voor alle opties en opteert u om uw zonwering uit te rusten met verwarming en volant? U kan de zonwering inklappen om weer meer licht in uw woning binnen te laten wanneer gewenst. De zonwering met volant is een minder aanwezige variant van een pergola waarin u ook geniet van een uitgebreide bescherming.

Geniet van de schaduw

Onze installateurs komen graag langs om uw zonwering met volant te installeren. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van onze producten geniet u nog jarenlang van uw aankoop. Vraag gemakkelijk een offerte aan via ons contactformulier of bel naar +32 (0)3 326 99 80 voor antwoord op al uw vragen.

Autolei 344, 2160 Wommelgem
Fax: 03 326 99 81
Email: info@arzo.be
BTW: BE 0880.468.703