Raambekleding

header-gordijnen
Raambekleding
Maak van je huis een thuis

Gordijnen en jaloezieën

Gebruik raambekleding of raamdecoratie om uw ruimte te aan te kleden. Een andere reden kan zijn om onaangename externe elementen buiten te houden, zoals fel zonlicht, koude tocht en nieuwsgierige blikken. Met gordijnen doen we dit op een manier die het uitzicht binnen ook verbetert. Door meerdere gordijnen te gebruiken laat je toe om een sterk stijlstatement te maken en perfect af te stemmen hoeveel licht en privacy je wil.

Gordijnen

Het complete assortiment van vouwgordijnen is ook geschikt voor gordijnen. Zo kunt u dezelfde stof terug laten komen in uw vouwgordijnen en uw gordijnen. Prachtige plooien geven gordijnen al jaren zijn tijdloze schoonheid. Kiest u voor een mooie vlinderplooi of voor een modern tonende enkele plooi. De plooikeuze bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw gordijn.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven uw interieur een warme uitstraling. De collectie bestaat uit circa 150 stoffen, variërend van uni’s en dessins tot structuren. Naast tijdloze naturellen, zoals wit, grijs en bruin bevat de collectie veel frisse tinten.De collectie biedt transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. U vindt altijd de stof die past bij uw smaak en interieur. De confectie en de afwerking zijn van de hoogste kwaliteit en op maat gemaakt met oog voor detail. Alle vouwgordijnstoffen zijn geschikt voor gordijnen, hierdoor zijn de vouwgordijnen en gordijnen uitstekend te combineren.

Rolgordijnen

Al jarenlang zijn onze rolgordijnen zeer gewild. Onze moderne collectie rolgordijnen kent unieke accessoires, bijzondere kleuren, mooie dessins en uit de natuur geïnspireerde stoffen. Zo kun je kiezen voor je lievelingskleur, de kleur die past bij je interieur of juist voor een kleur die heel gedurfd is. Laat je verrassen door de nieuwste technieken en de laatste trends. Je kunt rolgordijnen kiezen uit twee uitgebreide collecties. Voor iedere smaak en voor iedere ruimte in huis is er een passend rolgordijn. De collecties: rolgordijnen lichtdoorlatend, rolgordijnen verduisterend.

Duo gordijnen

Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. De stof is opgebouwd uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen zo te bewegen dat de banen elkaar al dan niet overlappen, bepaal je de mate van lichtfiltering.Kort gezegd kent het duo rolgordijn drie verschillende standen.

– open, voor vrij doorzicht
– halfopen, voor gefilterde lichtinval
– gesloten, voor maximale lichtwering

Wanneer het duo rolgordijn volledig neergelaten is, heeft de stof de gesloten stand. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met diverse baanbreedtes. Van 4,5 cm (S) tot maar liefst 40 cm (XXL)! Hierdoor krijgt het duo rolgordijn een subtiele of juist stoere uitstraling.

Plissé gordijnen

Plissé- en dupligordijnen zijn er in de mooiste natuurlijke kleuren en structuren en zijn geschikt voor vrijwel elke raamvorm. Vernuftige details zorgen ervoor dat de plisségordijnen van de allerhoogste kwaliteit zijn.

Oneindig veel mogelijkheden
Plisségordijnen bieden een diversiteit in modellen en toepassingen voor de verschillende raamsoorten. Zo kun je kiezen voor een model waarbij je inkijk voorkomt of bijvoorbeeld voor een twee-in-één model, waarbij je twee stoffen combineert in één plisségordijn.

Smalle profielen
Dankzij de smalle boven- en onderprofielen ogen plissé- en dupligordijnen erg slank. Bovendien zijn ze dankzij de smalle profielen bijzonder geschikt voor plaatsing in de glaslijst.

Onzichtbare steunen
De steunen van de rail zijn niet zichtbaar omdat ze in de rail wegvallen.

Minimale lichtkieren
Plisségordijnen worden zo gemaakt dat ze nauw aansluiten op je raamkozijn. Voor een extra verduisterend effect kunnen vrijwel alle modellen geleverd worden met zijprofielen

Paneelgordijnen

Ga je voor naturel of juist voor opvallend? Paneelgordijnen geven jouw interieur een passende sfeer. Paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof. Deze banen stof kunnen voor elkaar langs worden geschoven over een bovenrail. Paneelgordijnen zijn erg stijlvol in een modern, strak interieur. De collectie bestaat uit mooie, stijlvolle uni- en stuctuurstoffen, die goed te combineren zijn. Je kunt ook kiezen voor transparante stoffen, die een zachte lichtinval creëren. Ook zijn er verduisterende stoffen, die ideaal zijn voor openslaande deuren of hoge ramen in de slaapkamer. Paneelgordijnen kun je helemaal aanpassen naar jouw smaak en interieur.

Horizontale jaloezieën

Vind de horizontale jaloezie die bij je past. Zo kun je kiezen voor je lievelingskleur, de kleur die past bij je interieur of juist voor een kleur die heel gedurfd is. Laat je verrassen door de nieuwste technieken en de laatste trends. De collectie horizontale jaloezieën biedt aluminium lamellen in tientallen kleuren en structuren. Je kunt ook kiezen voor houten jaloezieën of voor jaloezieën van transparante kunststof. Met een ruime keuze uit kleuren en uitvoeringen vind je zeker de horizontale jaloezie die perfect past bij jouw smaak en interieur.

Vlinderjaloezieën

De vlinderjaloezie heeft heel bijzondere lamellen. Deze bestaan uit dubbel gevouwen banen textiel met een vouw aan de interieurzijde. De lamellen kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie. De vlinderjaloezie is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en tinten.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.