ZONWERING

De geschikte zonneluifel
voor jouw woning

Wil jij optimaal genieten van je terras en de perfecte schaduw? Dan is een zonneluifel of zonnescherm een goed idee. Met een knikarmscherm weer je de zon op warme dagen, maar behoud je een optimale licht- en warmte-inval tijdens de koelere maanden. Geen overbodige luxe dus tijdens zwoele zomermaanden. Alle zonnetenten worden voor jou op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Rechthoekige, afgeronde of ovalen cassettes met een klassiek of strak design? De zonnetenten passen bij elke woningstijl.

Kies jouw ideale zonwering

Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of net meer schaduw creëren op het warmste moment van de dag? Met een zonnescherm waant u zich in uw tuin in Antwerpen op reis in het warme zuiden. Ontdek de verschillende opties die ARZO aanbiedt.

Zonnetent

Serre zonwering

Een knikarm dat bij je past

De knikarmschermen van Brustor zijn uitgerust met een volautomatisch aangestuurde motor van Somfy. Die zorgt voor een zeer eenvoudige bediening met afstandsbediening of via je smartphone. Maar niets zo belangrijk als de knikarmen zelf, natuurlijk. Brustor heeft drie verschillende armen ter beschikking: Standaard, Elite en Prestige. Deze keuze is uniek in de sector. Het verschil tussen deze uitvoeringen? Die zit ‘m in de windresistentie en stevigheid. Het hoogstaande acryldoek weerstaat alle weersomstandigheden en bestaan in een enorm brede waaier aan kleuren en texturen. Want het design is even belangrijk als de functionaliteit.

Standaard knikarmscherm

De Standaard arm heeft een gietijzeren elleboog en beschikt over twee staalkabels. De arm is bestand tegen windsnelheden tot 39 km/uur (5 Beaufort) en kan enkel uitgerust worden met verlichting onder de kast. Bij dit basismodel is de maximale uitval beperkt tot drie meter.

De Standaard arm is beschikbaar voor de B20/21, B25, B27, B50 en B50S.

Elite knikarmscherm

De Elite arm heeft net als de standaard versie een gietijzeren elleboog maar heeft wel vier krachtige staalkabels in plaats van twee. De maximale uitval is vier meter. Deze uitvoering biedt de mogelijkheid om een ledstrip over de volledige lengte te voorzien, al dan niet dimbaar.

Kies voor Elite armen bij de knikarmschermen B24 Elite, B25, B25 volant, B27, B35, B38 en B50 XL.

Prestige knikarmscherm

De Prestige arm is de stevigste van de drie uitvoeringen. De elleboog is vervaardigd uit smeedijzer, heeft eveneens vier staalkabels en de arm heeft dikkere wanden. Knikarmschermen met Prestige armen weerstaan moeiteloos windstoten tot 49 km/uur (6 Beaufort). Als verlichtingsopties kies je hier voor een ledspot in de ellebogen. Bovendien zijn alle RAL kleuren inbegrepen bij deze uitvoering.

Prestige armen zijn beschikbaar voor de knikarmschermen B24, B25, B25 volant, B27, B35 en B38

Vraag je offerte aan