Zonwering

brustor_image_b-25_awning_buxus_cmyk_print
ZONWERING
Als je ook graag in de schaduw zit

Zonneluifels in Antwerpen

Door zonneluifels te installeren in uw tuin in regio Antwerpen opent u een groot deel mogelijkheden. Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of net meer schaduw creëren op het warmste moment van de dag? Met een zonnescherm waant u zich in uw tuin in Antwerpen op reis in het warme zuiden. Ontdek de verschillende opties die ARZO aanbiedt.

Stevige zonneluifels

Met een zonnescherm van Brustor bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw terras maakt. De Brustor-zonneschermen zijn bovendien beschikbaar als knikarmscherm of uitvalscherm. U kiest gewoon het model dat het beste past bij uw terras of zaak. En niet onbelangrijk: onze zonneluifels zijn perfect windbestendig, robuust, duurzaam én zeer elegant. De Brustor-zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen zijn uit het beste en meest duurzame materiaal geweven. Het kader bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. De techniek is tot in het kleinste detail getest en goed bevonden. Daarbovenop staat de ingenieuze techniek van Brustor zonneluifels een mooi design niet in de weg. Kort samengevat: onze producten behoren tot het kruim van wat de markt te bieden heeft!

Kies uw ideale zonnescherm

Bij ARZO vindt u verschillende soorten zonneluifels en kan u diegene kiezen die perfect aan uw noden voldoet. Wij hebben altijd een passende oplossing! Gaat u voor een zonwering met verlichting? Kiest u toch liever voor een zonwering met verwarming om de zomer wat te verlengen? Of opteert u voor een zonwering met volant voor wat extra privacy? Het kan allemaal! Daarnaast maken wij ook speciale constructies, individuele uitvoeringen en bewerkingen voor een zonnescherm dat volledig aan uw noden voldoet.

Ontdek ons aanbod

Om uzelf te beschermen tegen de zon, laat u zonneluifels installeren. Om de zon en ander licht buiten te houden, kan u ons inschakelen voor de installatie van rolluiken. Neem hieronder alvast een kijkje naar ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Brustor B-25 PRESTIGE

De B-25 Prestige, de topversie van de collectie B-25 zonneluifels, weerstaat een windkracht tot 6 Beaufort. Zoals de andere Prestige zonweringen is ook deze luifel uitgerust met knikarmen van 73mm met 4 kabels, die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). De Somfy motor met bijhorende draadloze zender zorgt voor een gebruiksvriendelijke en betrouwbare bediening. Bij koelere avonden vormen de in ellebogen ingebouwde LED verlichting en de dimbare elektrische terrasverwarming een interessante optie. Knikarmscherm B-25 Prestige is standaard leverbaar tot een breedte van 14m en met een uitval van 3m, 3,5m of 3,75m. Alle RAL kleuren zijn standaard en zijn combineerbaar met enkele honderden verschillende acryldoeken. Knikarmscherm B-27 Prestige is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

Brustor B-25 ELITE

De B-25 Elite, de meest populaire van de collectie B-25 zonneluifels, is uitermate geschikt voor grotere uitvallen. Deze zonwering is uitgerust met knikarmen van 71cm hoog met 4 kabels, waardoor een nog betere doekspanning ontstaat en een uitval tot 3,75m mogelijk is. De aluminium zijplaten en volledig sluitende cassette zorgen niet alleen voor een elegante afwerking maar garanderen ook een betere bescherming bij ongunstige atmosferische omstandigheden. De B-25 Elite is leverbaar tot een breedte van 14m in gekoppelde versie en 7m voor een ongekoppelde luifel. In optie kan op de elleboog van de knikarmen een LED verlichting aangebracht worden met afstandsbediening. Ook hier bestaat de keuze tussen 6 standaardkleuren, 200 optionele RAL variaties en enkele honderden verschillende acryldoeken. Knikarmscherm B-27 Elite is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

Brustor B-25 STANDAARD

De B-200 pergola is het paradepaardje van de Brustor Outdoor Living familie. Met de volautomatisch kantelbare aluminium lamellen (16 cm) doseert u naadloos de zoninval. Vier gekoppelde goten voeren het regenwater discreet af via de zijpalen. De ingebouwde screens met eventueel transparante vensters zorgen voor een heus terrasgevoel terwijl een optioneel verwarmingselement een aangename stralingswarmte verspreidt. Optionele LED verlichting in lamellen of frames maakt het geheel dan weer sfeervol. De pergola kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden en is beschikbaar in standaard wit structuur, anthracietgrijs structuur of optioneel de keuze uit 200 RAL-kleuren. Een optionele regen- of sneeuwsensor bedient de lamellen automatisch. Handig wanneer u even niet thuis bent!

Brustor B-27 ELITE

Knikarmscherm B-25 is een cassettescherm dat door zijn compacte afmetingen en bestudeerde vormgeving als gegoten zit op iedere gevel. De volledig sluitende cassette, vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium, beschermt het doek en de mechanische onderdelen optimaal tegen alle weersomstandigheden. De B-25 heeft een maximale uitval van 3m en breedte van 14m (ongekoppeld 7m). Ook hier bestaat de keuze tussen 5 standaardkleuren, 200 optionele RAL variaties en enkele honderden verschillende acryldoeken. Zoals alle Brustor knikarmschermen is ook de luifel B-25 standaard uitgerust met een Somfy motor met muurschakelaar en behoort een motor met afstandsbediening tot de opties. Knikarmscherm B-27 is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels.

Brustor B-27 PRESTIGE

Knikarmschermen B-27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving. Alle drie modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade. De technische specificaties zijn identiek aan die van de gelijknamige B-25 modellen in Prestige, Elite en standaard versie. Standaard wordt deze zonneluifel geleverd in Brustor wit. Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

Brustor B-27 STANDAARD

Knikarmschermen B-27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vorm geving. Alle drie modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade. De technische specifi caties zijn identiek aan die van de gelijknamige B-25 modellen in Prestige, Elite en standaard versie. Standaard wordt deze zonneluifel geleverd in Brustor wit. Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

Brustor B-29: Dubbele helling

De zonwering B-29 met dubbel scharnierende knikarmen is ontworpen voor gevels met naar buiten openende deuren die bij een gewone zonneluifel het doek zouden beschadigen. Ook bij balkons of een laagstaande zon is deze luifel met extra helling van 8° de ideale oplossing. De volledig sluitende cassette, vervaardigd uit corrosiebestendig aluminium, beschermt het doek en de mechanische onderdelen tegen gure weersomstandigheden. Knikarmscherm B-29 heeft een uitval van 2,5 of 3,0m en maximale breedte van 6m. De onder de cassette of in de elleboog ingebouwde LED verlichting en de dimbare elektrische terrasverwarming vormen een interessante optie voor koele avonden.

Brustor B-34: Afdekkap

De B-34 is een budgetvriendelijk scherm dat beschikbaar is tot maximale breedte van 6 m. De maximale uitval is 3m. Dit scherm wordt standaard met motor uitgerust, maar kan optioneel ook met windwerk bediend worden.

Brustor B-34 XL: Grote uitval

De B-34 XL is een budgetvriendelijk scherm dat beschikbaar is tot maximale breedte van 6 m. De maximale uitval is 3m. Dit scherm wordt standaard met motor uitgerust, maar kan optioneel ook met windwerk bediend worden.

Brustor B-35 PRESTIGE – Tot 6 Beaufort

Zonwering B-35 Prestige is ontworpen als driebuissysteem met een verstevigende draagbuis van 30mm x 50mm en knikarmen van 73mm met 4 kabels die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). Deze knikarmschermen weerstaan dan ook aan een windkracht tot 6 Beaufort (windklasse 3) met een uitval tot 4m, zelfs bij een doek van 15m uit één deel. Optioneel is deze zonneluifel uitgerust met een volledig gesloten cassette, ingebouwde LED verlichting en elektrische verwarming. Als alternatief voor de 6 standaard kleuren zijn in optie 200 andere RAL variaties mogelijk, combineerbaar met enkele honderden verschillende acryldoeken.

Brustor B-35 PRESTIGE – Windklasse 2

Knikarmscherm B-35 is een variante met windresistentie tot 5 Beaufort (CE windklasse 2). De motorbediening met afstandsbediening is hier een optie, evenals de aan de ellebogen opbouwbare LED verlichting.

Brustor B-38 PRESTIGE – Tot 6 Beaufort

Zonwering B-38 Prestige is een exclusief windklasse 3 knikarmscherm met een oprolbare volant die volledig in de voorluifel kan verdwijnen. Deze variabele volant met uitval tot 1,30 m biedt een perfecte bescherming tegen de laagstaande zon en zorgt voor extra privacy. De Somfy motoren met bijhorende draadloze zender bedienen zowel de luifel als de volant en optioneel zelfs de ingebouwde LED verlichting en elektrische verwarming. Knikarmscherm B-38 Prestige is leverbaar met een breedte tot 6m en met een uitval van 3m of 3,5m.

Brustor B-38: Met volant

Knikarmscherm B-38 is een variante van de B-38 Prestige met een uitval van 1,50 tot 3,50 m en met windresistentie tot 5 Beaufort (CE windklasse 2). De afstandsbediening van de motor is hier een optie, evenals de aan de ellebogen opbouwbare LED verlichting.

Brustor B-40: Voor de projectmarkt

De B-40 is een knikarmscherm dat uitermate geschikt is voor de projectmarkt. Het scherm is ontworpen op basis van de B-35 maar heeft een ronde vormgeving. Er zijn 2 types beschikbaar, één dat direct op de muur bevestigd wordt (type I) en één dat via speciale steunen ca. 10 cm van de muur gemonteerd wordt (type K).

Brustor B-50: Compact en esthetisch

De Brustor B-50 is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog springt. De Brustor B-50 is tot 5,50 m breed leverbaar. De maximale uitval bedraagt 3m. De montage gebeurt eenvoudig door het scherm in de muur- of plafondbeugel te haken. Door middel van een regelmoer kan men gemakkelijk de helling van het scherm wijzigen van 0° tot 45°. De Brustor B-50 is standaard voorzien van een Somfy buismotor of kan optioneel met windwerk met zwengel uitgerust worden.

Brustor B-23: Budgetvriendelijk en compact

De B-23 is een half gesloten kwaliteitsvol cassettescherm aan een interessante prijs. De maximale breedte bedraagt 6m (met een extra derde arm) en de maximale uitval 3m. Het scherm is zeer compact en kleeft als het ware tegen de gevel. De montage verloopt eenvoudig en snel dankzij de bijgeleverde muursteunen waar het scherm perfect in past. De B-23 is standaard in wit en crème leverbaar.

Brustor B-20 / B-21: Halfopen luifels

Het half-gesloten zonnescherm B-20 is ontworpen voor montage op het plafond en beschikbaar met een helling van 5° tot 40°. De bijna gelijkaardige luifel B-21kan zelfs gemonteerd worden onder een helling van 20° tot 60°, ideaal voor meer privacy en extra schaduw. Beide zonneschermen zijn leverbaar met een uitval tot 3,0m en een maximale breedte van 5,5m. Met een compacte hoogte van 13,5cm is de cassette van deze beide zonweringen uitermate geschikt voor montage onder een balkon.

Brustor B-126: Veranda zonwering

De gemotoriseerde zonwering B-126 met geleiders langs de zijkanten is geschikt voor rechthoekige veranda‘s, serres en hellende glasoppervlakken. Een unieke optie is de telescopisch uitschuifbare extensie waarbij de schaduwgrens tot 1,25m voor de veranda wordt verplaatst. De volledig sluitende cassette in corrosiebestendig aluminium voorkomt het inrollen van bladeren en vuil in het doek. Afhankelijk van het type doek kan een veranda tot 6m uitval / 5m breed / 19m2 oppervlakte van schaduw worden voorzien. In een gekoppelde versie verdubbelt de maximale breedte tot 10m en oppervlakte tot 38m2 (Acryl) of 36m2 (Soltis).

Brustor B-127: Veranda zonwering

B-127 Veranda is een flexibele verandazonwering waarbij de geleiders tot 1m van de zijkanten kunnen worden gemonteerd. Hierdoor kunnen niet alleen veranda’s met een onregelmatige vorm volledig van schaduw worden voorzien, maar kan ook de zonwering tot 1m voorbij de beide zijkanten voor extra bescherming zorgen. In optie kan een telescopische extensie tot 1,25m vooraan nog meer schaduw creëren. Afhankelijk van het type doek kan deze gemotoriseerde zonwering een veranda tot 6m breed of 5m uitval met een maximum oppervlak van 22m2 van schaduw voorzien. De zonwering B-127 is ook beschikbaar als autonome structuur met 2 palen onder de referentie B-127 Pergola

Brustor B-127: Pergola zonwering

Zonwering B-127 Pergola is een autonome structuur waarbij de zonwering steunt op laterale geleiders, 2 palen en een muurbevestiging. Voor een betere geleiding van het regenwater kan deze zonwering in optie uitgerust worden met een automatisch wegklappende doekrolsteun waardoor deze zonwering bijzonder geschikt is voor handelszaken of Horeca. Zonwering B-127 Pergola is standaard uitgerust met motor met afstandsbediening en heeft als maximum afmetingen een breedte tot 6m, uitval tot 5m en doekoppervlak tot 22m2.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.