Zonwering 2017-07-05T08:57:31+02:00

Zonwering

hek-industrie

Sunprotection

Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of meer schaduw creëren op het warmste moment van de dag? Met de zonneluifels van Brustor bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw terras maakt. De Brustor zonneschermen zijn bovendien beschikbaar als knikarmscherm of uitvalscherm. U kiest gewoon het model dat het beste past bij uw terras of zaak. En niet onbelangrijk: onze zonneluifels zijn perfect windbestendig, robuust, duurzaam én zeer elegant.

BEKIJK ONS AANBOD

hek-hout

Screens

Schijnt de zon in uw computerscherm? Wilt u inkijk van buren vermijden? Dan zijn de Brustor zonweringscreens een praktische en elegante oplossing. Onze rolgordijnen werken niet enkel verduisterend, ze creëren ook de gewenste privacy. Na jaren research kunnen we u een compleet assortiment screens aanbieden, in verschillende formaten en afwerkingen. Een screen aan de binnen-of buitenkant van de ramen? Verticaal of horizontaal? Extra stormvast naargelang de beschutting? In de Brustor collectie vindt u vast het model dat aan uw behoeften voldoet!

BEKIJK ONS AANBOD

hek-sier

Outdoor Living

Genieten van het mooie weer? Dankzij Brustor kan dit in perfecte omstandigheden. Met onze innovatieve pergola’s of terrasoverkappingencreëert u een buitenruimte waar het op elk moment van de dag heerlijk vertoeven is. Gesloten lamellen voor een dutje in de schaduw, half-gesloten tijdens de lunch of open om te genieten van de avondzon. De ultieme buitenervaring!  Met de Outdoor Living opties geeft u uw pergola bovendien nog extra cachet. Of wat dacht u van geïntegreerde screens, ledverlichting of terrasverwarming?

BEKIJK ONS AANBOD