Rolluiken

slider-rolluiken
Rolluiken
Bescherm je woning tegen weer, wind en inbraak

Traditionele rolluiken van een installateur in Antwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw traditionele rolluiken kan installeren in Antwerpen? Dan vindt u bij ARZO uit Antwerpen uw ideale partner! Wij gebruiken enkel de meest hoogwaardige materialen waardoor onze installaties jarenlang meegaan. U schakelt ons dus met een gerust hart in voor de installatie van uw traditionele rolluiken.

Ontdek onze traditionele rolluiken

Wij bieden verschillende soorten rolluiken aan, waaronder traditionele. De rolluiken van ARZO zorgen voor koelte in de zomer en bescherming tegen warmteverlies in de winter. De traditionele en andere rolluiken van ARZO beperken energiekost aangezien een huis de meeste warmte verliest via de ramen. Dankzij onze veiligheidsrolluiken wordt uw huis overigens minder inbraakgevoelig. De voorzetrolluiken op maat bieden u dan weer meer comfort en kunnen uitgerust worden met ingebouwde insectenwering. Of kiest u toch liever voor een inbouwrolluik? Geen probleem, net als een opbouwrolluik voor uw nieuwbouw geen enkel probleem is!

Ontdek alle mogelijkheden

Welke eisen u ook aan ons stelt, wij hebben een gepaste oplossing. Wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor uw noden en zorgen voor een prachtig resultaat. Naast rolluiken kan u ook bij ons terecht voor zonneluifels. Contacteer ons via ons contactformulier of bel ons op +32 (0)3 326 99 80 voor meer informatie.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken worden voor het raam gemonteerd en zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Voorzetrolluiken kunnen met diverse soorten pantsers worden uitgerust. Of het nu de traditionele rolluiken, horizontale buiten jaloezieën, s_onro, of screens zijn, voor elke wens hebben wij een oplossing. Zelfs geïntegreerde insectenwering is mogelijk.

Veiligheidsrolluiken

De rolluiklamellen worden bij veiligheidsrolluiken met hardschuim vol geschuimd. Een speciale vergrendelings functie met een geïntegreerde optilbeveiliging in de geleider, zorgt ervoor dat het rolluikpantser veilig in gesloten positie blijft. Verzwaringsprofiel in de onderlat, met een aantal andere speciale constructies, verhogen de stabiliteit van het rolluik en beschermen tegen optillen. In combinatie met een ruitbreuk sensor sluiten de veiligheidsrolluiken bij een trilling van het raam en zorgen ervoor dat er geen inbrekers naar binnen kunnen.

Inbouw- en opbouwrolluiken

Bouwt u nieuw? Of renoveert u uw huis? Wij hebben twee soorten opbouwrolluiken voor u: Het ALUKON EasyBox opbouwrolluik is voor renovatie projecten uitstekend geschikt. De eenvoudige montage en de kleine kastmaat kenmerken dit systeem. Het ALUKON AK-U.2. opbouwrolluik is speciaal voor nieuwbouw situaties geconstrueerd. Maar het kan voor renovatie doeleinden worden gebruikt. De AK-U.2 opbouwkast is geschikt voor alle ALUKON lamellen pantsers. Eenvoudige montage met revisie voor binnen en buiten onderscheiden dit systeem. Beide modellen kunnen worden bediend door middel van band, oogwindwerk of motor en voldoen aan de huidige normen voor warmte- en geluidsisolatie.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.