Rolluiken

slider-rolluiken
Rolluiken
Bescherm je woning tegen weer, wind en inbraak

ARZO rolluiken Antwerpen

De voorzetrolluiken van ARZO bieden u meer comfort . Bovendien zorgen de rolluiken van ARZO voor koelte in de zomer en bescherming tegen warmteverlies in de winter. ARZO-rolluiken bieden u meer veiligheid , huizen met ARZO-rolluiken zijn minder inbraakgevoelig. De rolluiken van ARZO beperken uw energiekost, een huis verliest de meeste warmte via de ramen . Wie de ARZO-rolluiken gebruikt bespaart dus veel energie. Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt , ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken worden voor het raam gemonteerd en zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Voorzetrolluiken kunnen met diverse soorten pantsers worden uitgerust. Of het nu de traditionele rolluiken, horizontale buiten jaloezieën, s_onro, of screens zijn, voor elke wens hebben wij een oplossing. Zelfs geïntegreerde insectenwering is mogelijk.

Veiligheidsrolluiken

De rolluiklamellen worden bij veiligheidsrolluiken met hardschuim vol geschuimd. Een speciale vergrendelings functie met een geïntegreerde optilbeveiliging in de geleider, zorgt ervoor dat het rolluikpantser veilig in gesloten positie blijft. Verzwaringsprofiel in de onderlat, met een aantal andere speciale constructies, verhogen de stabiliteit van het rolluik en beschermen tegen optillen. In combinatie met een ruitbreuk sensor sluiten de veiligheidsrolluiken bij een trilling van het raam en zorgen ervoor dat er geen inbrekers naar binnen kunnen.

Inbouw- en opbouwrolluiken

Bouwt u nieuw? Of renoveert u uw huis? Wij hebben twee soorten opbouwrolluiken voor u: Het ALUKON EasyBox opbouwrolluik is voor renovatie projecten uitstekend geschikt. De eenvoudige montage en de kleine kastmaat kenmerken dit systeem. Het ALUKON AK-U.2. opbouwrolluik is speciaal voor nieuwbouw situaties geconstrueerd. Maar het kan voor renovatie doeleinden worden gebruikt. De AK-U.2 opbouwkast is geschikt voor alle ALUKON lamellen pantsers. Eenvoudige montage met revisie voor binnen en buiten onderscheiden dit systeem. Beide modellen kunnen worden bediend door middel van band, oogwindwerk of motor en voldoen aan de huidige normen voor warmte- en geluidsisolatie.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.