TERRASOVERKAPPINGEN

Leef buiten en geniet van je omgeving

Vertoef je liefst zo vaak mogelijk buiten, ongeacht de weersomstandigheden? Onze producten bieden jou de perfecte oplossing: een terrasoverkapping geproduceerd op maat van jouw woning en wensen. Zo geniet je het hele jaar
door, vier seizoenen lang, van de buitenlucht.

Kies het dak dat bij je past

We bieden verschillende types outdoor living
terrasoverkappingen aan, elk met zijn eigen voordelen.

Overkapping met lamellen

Overkapping met glas

Overkapping met doek

Bekijk onze realisaties

WAAROM KIEZEN VOOR EEN OUTDOOR LIVING TERRASOVERKAPPING?

Dankzij een tuinoverkapping of pergola geniet je van de prille lente tot diep in de herfst en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat van je tuin. Je verplaatst heel eenvoudig het woonkamergevoel naar jouw tuin of terras en vertoeft buiten met de luxe van binnen. Zo beleef je thuis elke dag kleine en grote kwaliteitsmomenten die aanvoelen als vakantie. Of je nu kiest voor pergola met lamellen, met doekdak of met glasdak, Brustor bezorgt je vier seizoenen lang puur woon- en tuinplezier.

De ideale locatie voor jouw overkapping

Afhankelijk van waar je schaduw wenst te creëren, is ofwel een aangebouwde overkapping aan huis of een losstaande constructie in jouw tuin de geschikte oplossing. Met een aangebouwde terrasoverkapping creëer je een verlengstuk van je woning en houd je de temperatuur ook binnen onder controle.

Met een losstaande overkapping creëer je een extra ruimte in je tuin. Denk maar aan een poolhouse, een overkapte buitenkeuken of beschutte jacuzzi-ruimte. Om grotere oppervlaktes te overdekken kunnen terrasoverkappingen zelfs gekoppeld worden in de lengte of in de breedte. Of je kan het dak integreren in een bestaande constructie. Heel wat mogelijkheden die passen bij elke levensstijl!

Laat je inspireren en download onze brochure

Of vraag je offerte aan