Dé expert in zonwering
in regio Antwerpen

Het goede leven, dat speelt zich net zo goed thuis af. Arzo creëert de ideale setting om het hele jaar door te genieten van het buitenleven. In de juiste omstandigheden hoef je dus helemaal niet meer de deur uit gaan om tot rust te komen.

Laat je inspireren.

Ontdek onze producten

Bekijk onze realisaties

 

Werken met Arzo

Voor elke vraag een oplossing
Van speciale constructies, individuele uitvoeringen en  bewerkingen tot diverse stijlen en materialen. Wij bieden diverse mogelijkheden voor uw zonwering, overkapping of raambekleding aan.
Vraag ernaar bij een van onze specialisten.

Kwalitatief maatwerk
Door elke stap in het proces in eigen handen te houden, realiseren we elk project volledig op maat van de klant. En dat steeds met de beste materialen.

Ongeremde innovatie
Technische snufjes en nieuwe trends gaan hand in hand. Ook bij Arzo.

Wat onze klanten zeggen

Zeer tevreden over de geplaatste zonwering!! Vooraleerst een zeer goede prijs, zeer vriendelijk contact, zeer snelle opmeting. De plaatsing gebeurde reeds enkele weken na de offerte. Zeer bekwaam, vriendelijk en snel personeel! Ook een kwaliteitsvol product. Absoluut aan te raden.

Michaël Martens
Informeren, bestellen, plaatsen, afwerken, service is allemaal perfect en sneller dan gepland verlopen. kortom prima werkers.
Correcte zaak.
Peter Keuten
Zeer tevreden van Arzo. Snelle levering en plaatsing.
En erg vriendelijk
L. Farine

Prima ervaring na bestelling zonnewering. Tof, correct team!

Stephane De Weerdt

Offerte op maat

Bij Arzo draait alles om jouw specifieke behoeften. Wij begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte offertes om aan jouw exacte eisen te voldoen.

Laat ons weten wat je zoekt en ons team van experts zal een persoonlijke offerte opstellen die naadloos aansluit bij jouw wensen. Ontdek vandaag nog hoe we jouw leefruimte kunnen verbeteren met onze hoogwaardige zonweringen.

Blijf op de hoogte

Ontdek onze laatste nieuwtjes, realisaties, promoties … op onze sociale media kanalen. Volg ons en mis niets.