TERRASOVERKAPPING

Overkapping met glas

Een terrasoverkappingen met glas is een echte meerwaarde in jouw tuin. Deze glazen overkappingen gebouwd aan huis hebben tal van voordelen. Denk daarbij maar aan een droog overkapt plekje in je tuin, optimale lichtinval in huis of als alternatief voor een carport. Kortom, het is de ideale manier om jouw terras te overkappen. Door het vaste dakdeel bestaande uit glas of sandwishpanelen maak je een droge hoek onder je overkapping waaronder je bijvoorbeeld tuinmeubels kunt opbergen. Daarnaast behoud je ook het ruimtegevoel en kan je kiezen voor een overkapping met zowel een vast dakdeel als een lamellendak.

Onze producten
WAAROM KIEZEN VOOR EEN TERRASOVERKAPPING MET GLAS?
  • Optimale lichtinval in de woning bij aanbouw
    van de terrasoverkapping met glas.
  • Droge en overdekte ruimte voor je tuinmeubels, barbecue …
  • Optimaal ruimtegevoel door het glasdak.

  • Optionele geïntegreerde ZIP-screens.

Brustor B700

Permanent droge ruimte
Optimale lichtinval
Geïntegreerde ZIP-screens

Brustor B720

Vast en kantelbaar dakdeel
Optimale lichtinval
Geïntegreerde screens (optie)

Brustor B800

Kubisch design
Optimale lichtinval
Ontdek Brustor B720 Geïntegreerde screens

Types glazen overkappingen

Overkappingen met vast glasdak

De Brustor B700 is een terrasoverkapping met een vast dak. Dit dak kan zowel uit glas bestaan of sandwichpanelen. Door te kiezen voor een vast dak, kan de overkapping bijvoorbeeld ook gebruikt worden als alternatief voor een carport. De aluminium overkapping heeft een erg strakke afwerking en kan aan de hand van ledverlichting extra sfeervol gemaakt worden.

Bij de keuze voor een terrasoverkapping met glasdak zorgt de pergola bij aanbouw aan het huis voor een optimale lichtinval binnen. Daarnaast behoud je buiten onder de terrasoverkapping ook het ruimtegevoel omdat je een doorzichtig dak hebt.

Overkappingen met glasdak en XL lamellendak

Ben je op zoek naar een lamellendak met net dat tikkeltje meer? Dan is de Brustor B720 waarnaar je op zoek bent. Deze overkapping combineert het vaste dak van de B700 met het frame en het XL lamellendak van de B200 XL en heeft daardoor tal van gebruiksmogelijkheden.

Deze overkapping zorgt ook bij aanbouw aan het huis voor een optimale lichtinval en geniet je dankzij de kantelbare 21 cm brede lamellen van de juiste hoeveel schaduw en ventilatie wanneer jij dat wil.

Net zoals bij de B200 XL, heeft ook de B720 de optie tot geïntegreerde ZIP-screens aan alle zijden. Deze screens blijven door het gepatenteerde ZIP-systeem steeds strak in de geleider. Bij wind kan je de screens sluiten en zo buiten genieten met alle nodige privacy. Deze overkapping brengt het beste van beide werelden samen.

Op maat van jouw wensen

De terrasoverkappingen van Brustor worden allemaal op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat je tal van personalisatiemogelijkheden hebt. Kies eerst de kleuren van je frame, lamellen en screens. Daarna kan je naar hartenlust verder personaliseren met tal van opties zoals sfeervolle en functionele led verlichting, terrasverwarming, stopcontacten en bluetooth luidsprekers. Op die manier krijg je een perfect uitgeruste buitenkamer waar je het hele jaar door van kan genieten

Laat je inspireren en download onze brochure

Of vraag je offerte aan