Parasols

brustor_image_b-25_awning_buxus_cmyk_print
ZONWERING
Als je ook graag in de schaduw zit

Lekker uit de zon met een parasol

Parasols

De PROSTOR P6 en PROSTOR P6-XL, bestaat uit 1,2,3 of 4 parasols aan één paal waardoor een oppervlakte tot 38m² kan bedekt worden.

De parasol(s) zijn eenvoudig manueel te hanteren, met één simpele glij-beweging dankzij een stalen gasdrukveer die het gewicht compenseert. Voor streken met een zeeklimaat is de optionele inox gasveer aangeraden.

De parasols zijn zowel in de ronde (diameter 3,50m) als in de vierkante versie (2,50×2,50m of XL- versie: 3,00×3,00m) beschikbaar.

Elke parasol kan afzonderlijk bediend worden. Daardoor is deze parasol de horecaparasol bij uitstek! Bijvoorbeeld, tot 4 tafels kunnen opgesteld worden onder één Quattro parasol. Aangezien de parasols afzonderlijk bediend worden, kiest u welke tafel u in de schaduw of in de zon zet. U speelt met de schaduw!

Voor uw gemak kan de Prostor P6 vanaf heden tevens bediend worden met één geïntegreerde motor. Alle parasols worden gelijktijdig bediend (meer info bij de rubriek toebehoren). Meerdere parasols kunnen dankzij de optionele regengoten verbonden worden zodat u ook bij mindere weersomstandigheden kunt blijven genieten van uw terras. De ingewerkte LED verlichting is niet alleen functioneel maar zorgt voor een bijzonder romantische touch op elk terras. Een geïntegreerd verwarmingselement is tevens verkrijgbaar. De beschermhoes is standaard meegeleverd. Het frame van de parasols en de paal zijn in grijze structuurlak. De PROSTOR P6 parasols zijn zodanig ontworpen dat ze bestand zijn tot een windkracht van 5 Beaufort.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.