SCREENS

Zonwerende screens,
ideaal voor binnen- én
buitengebruik

De praktische zonwerende screens van Brustor zijn beschikbaar voor verschillende toepassingen. Ze houden de warmte buiten, ideaal voor moderne woningen met grote glaspartijen. Ook vervelende muggen en vliegen blijven op een afstand. Screens met een verduisterende doek garanderen dan weer een verkwikkende nachtrust.

Dankzij het ingenieus ritssysteem, genaamd ZIP screentechnologie, zijn de screens bestand tegen hevige wind en beantwoorden ze aan de hoogste windclassificatie voor verticale zonnewering. De ZIP screens zijn beschikbaar voor nieuwbouw en renovatie, ingebouwd of in opbouw. Je bedient ze overigens zeer eenvoudig via een schakelaar of afstandsbediening, of zelfs via je smartphone.

Het gamma omvat ook zonnewering voor binnen. Deze verticale zonwerende doeken worden aan de binnenzijde van het raam geplaatst. Dankzij de screens regel je zelf de door- en inkijk, en de lichtintensiteit. Of kies voor screens op zonne-energie die aan de buitenzijde van het raam worden bevestigd. Een ideale en duurzame oplossing voor ruimtes waar geen elektrische aansluiting voorzien is. Bedankt, stralende zon, voor de aansturing van onze screens!

Onze producten

Brustor ZIP Screen

Windvast
Uniek ritssysteem
Perfecte klimaatsbeheersing

Brustor Solar Screen

Werkt op zonne-energie
Duurzaam en praktisch
Eenvoudige montage

Brustor B1200 ZIP screen

Volledig ingebouwd
Ontwikkeld voor nieuwbouw
Uniek ritssysteem

Brustor Hoekscreen

Panoramisch screen
Specifiek voor hoekramen
Combineren met andere screens

Brustor Indoor Screen

Ideaal voor grote ramen
Controle over temperatuur
Plafond- en wandmontage

Brustor Windblocker

Windscherm voor terras
Tegen laagstaande zon
Eenvoudige bediening

Brustor B2100 Uitvalscherm

Stormvast uitvalscherm
Cassette-uitvoering
Personaliseerbaar

Vraag je offerte aan