Screens

zonwering
SCREENS
Verduister wanneer u het wenst

Vensterzonwering voor binnen en buiten

Schijnt de zon in uw computerscherm? Wilt u inkijk van buren vermijden? Dan zijn de Brustor zonweringscreens een praktische en elegante oplossing. Onze rolgordijnen werken niet enkel verduisterend, ze creëren ook de gewenste privacy. Na jaren research kunnen we u een compleet assortiment screens aanbieden, in verschillende formaten en afwerkingen. Een screen aan de binnen-of buitenkant van de ramen? Verticaal of horizontaal? Extra stormvast naargelang de beschutting? In de Brustor collectie vindt u vast het model dat aan uw behoeften voldoet!

De praktische BRUSTOR rolgordijnen zijn beschikbaar voor verschillende toepassingen. Het ingenieus ritssysteem bij de ZIP screens beantwoordt aan de hoogste windclassificatie voor deze verticale zonnewering. Het gamma omvat ook binnenzonwering en verandazonwering, al dan niet met uitschuifbare extensie. Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt , ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

 

Brustor B-1085 ZIP: Windvaste Zonwering

De collectie B-1085 ZIP screens hebben een maximale hoogte van 1,8m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B-1085 ZIPscreen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend. U heeft de keuze tussen een ronde (B-1085 SR ZIP) of vierkante (B-1085 C ZIP) behuizing afhankelijk van de hoogte van de screen. De ZIPscreen is ook in een gekoppelde versie beschikbaar. Het maximale doekoppervlak van de ZIPscreen bedraagt 6,5m2 (of tot 13m2 gekoppeld).

Brustor B-1100 ZIP: Windvaste Zonwering

De collectie B-1100 ZIP screens hebben een maximale hoogte van 3,5m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B-1100 ZIPscreen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend. U heeft de keuze tussen een ronde (B-1100 SR ZIP) of vierkante (B-1100 C ZIP) behuizing afhankelijk van de hoogte van de screen. Het maximale doekoppervlak van de ZIPscreen kan tot maar liefst 14 m2 oplopen en gekoppeld tot 25.5m2.

Brustor B-1350 ZIP: Hoogte tot 6m

De B-1350 ZIP screen heeft een maximale hoogte van maar liefst 6m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De B-1085 ZIPscreen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.De grotere kast van 13,5cm op 13,5cm kan een oppervlak tot 18m² aan doek bevatten.

Brustor B-1085 STD: Verticale Raamzonwering

De collectie B-1085 STD screens, met halfronde (B-1085 SR STD) of rechte kast (B-1085 C STD) hebben een compacte en elegante behuizing. Dankzij de kleine discrete kastjes passen deze Brustor screens perfect bij elke gevel. De screens zijn beschikbaar is vijf standaard kleuren, maar kunnen als optie in elk RAL kleur geleverd worden. De bediening van de screens gebeurt standaard met een geïntegreerde motor, maar kan in optie ook met stangbediening. Naast de standaard screen is er ook een inbouw versie beschikbaar. De montage kan eenvoudig frontaal op het raam of in de dag gebeuren.

Brustor B-1100 STD: Windvaste Zonwering

De collectie B-1100 STD screens, met halfronde (B-1100 SR STD) of rechte kast (B-1100 C STD) hebben een compacte en elegante behuizing. Dankzij de kleine discrete kastjes passen de Brustor screens perfect bij elke gevel. De voorlat met het screendoek beweegt op en neer in de zijprofielen. De screens zijn beschikbaar in vijf standaard kleuren, maar kunnen als optie in elk RAL kleur geleverd worden. De bediening van de screens gebeurt standaard met een geïntegreerde motor, maar kan in optie ook met stangbediening. Naast de standaard screen is er ook een inbouw versie beschikbaar. De montage kan eenvoudig frontaal op het raam of in de dag gebeuren.

Brustor Kabelscreen: Stijlvol en functioneel

Bij deze budgetvriendelijke versie van standaard screens zijn de zijdelingse geleiders vervangen door stijlvolle stalen kabels. Vanwege hun esthetisch aspect worden Cable screens zowel binnen als buiten gebruikt als functionele en decoratieve zonwering.

Brustor Indoor Screen: De discrete zonwering

Soms kan geen zonwering buiten voor het glasoppervlak geplaatst worden en is een Indoor screen het enig mogelijke alternatief. Indoor screens kunnen discreet ingebouwd worden en zijn standaard uitgerust met een buismotor. In optie zijn zowel motoren met zender als windwerk met zwengel beschikbaar.

Brustor Topscreen

TOPscreen is een nieuwe zonwering voor horizontale en schuine gaspartijen, lichtstraten, compacte veranda’s en serres. De combinatie van het Brustor veersysteem met de ZIPscreen technologie houdt het doek strak gespannen op elke hoogte, zelfs bij een windkracht van 6 Beaufort. TOPscreen voldoet dan ook aan de hoogste europese norm inzake windresistentie (Windklasse 3 – norm EN 13561). In gesloten toestand is TOPscreen zonwering 100% insectenwerend. Volledige verduistering is mogelijk met verduisteringsdoek Soltis B92.

Brustor B-2100: Uitvalscherm

De Brustor B-2100 is een stormvast uitvalscherm met vaste armen. Een sluitende aluminium cassette beschermt het doek en de mechanische onderdelen tegen gure weeromstandigheden. Dankzij een ingebouwd veersysteem blijft het doek steeds onder spanning. Het uitvalscherm B-2100 is beschikbaar met een helling tot 90° of 135° en breedte tot 5m (gekoppeld: 6m). In optie kan de standaard motor vervangen worden door windwerk met zwengel.

Brustor Windblocker: Volledige privacy

Deze zijkant vormt het ideale scherm tegen indiscrete blikken en tegen de wind. Het zorgt tevens voor wat laterale schaduw. De Brustor Windblocker is manueel te bedienen via een in de hoogte verstelbare handgreep. Het gespannen doek kan rechtstreeks aan de muur of aan een paal bevestigd worden. De geïntegreerde veer zorgt voor een optimale spanning en bevestiging van het doek. De elegante beschermingskast van het doek bestaat uit corrosiebestendig gepoederlakt geëxtrudeerd aluminium.

Wij staan altijd voor u klaar!

Het maakt niet uit welke speciale eisen u aan ons stelt, ARZO heeft de passende oplossing. Speciale constructies , individuele uitvoeringen of bewerkingen, vraag ons naar de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.